18-8-2023 | Ruth Jacott

Live @ Amsterdamse Bos Theater

Ontdek de magie van Ruth Jacott live in het Amsterdamse Bostheater!

Op 18 augustus 2023 hebben we het genoegen om de legendarische Ruth Jacott te verwelkomen op ons podium. Met een sprankelende carrière die begon in 1986, toen ze zegevierde op het Knokke Festival, heeft Ruth Jacott zich onmisbaar gemaakt in de Nederlandse muziekwereld gedurende meer dan 30 jaar.

Van grote rollen in geliefde musicals, zoals Cats, tot haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 1993, Ruth Jacott heeft haar stempel op de muziekindustrie gedrukt. Haar iconische hits zoals ‘Blijf bij mij’, ‘Vrede’ en ‘Leun op Mij’ resoneren bij miljoenen luisteraars. Met diverse albums die goud, platina of zelfs dubbel-platina zijn gecertificeerd, heeft ze haar succes keer op keer bewezen.

Het is een eer om Ruth Jacott deze zomer voor het eerst op ons podium te zien schitteren. Haar optredens staan bekend om de warmte waarmee ze haar nummers overbrengt en hoe ze er een feest van maakt.

Wil je alvast in de stemming komen? Luister hier naar een prachtige unplugged versie van ‘Leun op mij’ en geniet van een live optreden van ‘Wat ik ooit voelde’.

Mis deze unieke kans niet om Ruth Jacott live te zien optreden bij Crew Solutions. Bestel nu je tickets en bereid je voor op een betoverende avond vol muziek en emotie!