Van Backstage tot Spotlight:

Dit is Crew Solutions!

Over Ons – Crew Solutions

De wereld van concerten, shows en events is onze wereld. Zowel nationaal als internationaal biedt Crew Solutions een breed scala aan oplossingen voor de muziek-, theater- & evenementenindustrie en beurs- en standbouw.

Onze zorgvuldig geselecteerde all round inzetbare crew bestaat uit gecertificeerde professionals in alle disciplines van het vak.

Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis heeft Crew Solutions gemaakt tot wat het nu is: een toonaangevende speler en betrouwbare partner. Langdurige relaties, flexibiliteit, ad hoc reageren, oplossingsgerichtheid en een scherpe prijsstelling zijn onze speerpunten.

Crew Solutions beschikt over een eigen wagenpark en onze medewerkers zijn in het bezit van representatieve, uniforme kleding en gekeurde valbeveiliging.

Crew Solutions beschikt over een op maat gemaakt, uiterst geavanceerd softwaresysteem, waarmee wij zowel onze klanten als onze crew een 24/7 planning bieden, in binnen- en buitenland.

Ons ervaren backoffice team draagt zorg voor een correcte afhandeling van de dagelijks lopende zaken. Want wat er ook gebeurt… The show must go on!